top of page
Feesten

Feesten, huwelijken, ... , op afspraak

LIJST Particulieren

BROODLUNCHEN

Broodlunch

Type I        Open broodjes 

Acht halve belegde broodjes (kleine pistolets)

Type II       Open luxe broodjes         

Acht halve belegde broodjes (kleine pistolets-sandwich)

(Ander beleg, mooiere afwerking)

Type III      Hartige sandwiches

7 zachte mini sandwiches met sla, tomaat

Type IV      Iris       

6 mini granen broodjes (klassiek beleg)

Type V       Longo        

6 rechthoekige granenbroodjes met eigenwijs beleg

Type VI      Resto              

6 belegde broodjes met Italiaans getint beleg

Type VII     Piccolini        

5 mini piccolo met sla en tomaat en klassiek beleg

Type VIII    Stokbrood - Budget         

                     Wit en bruin stokbrood (1.5 p.p.), klassiek beleg

Type IX      “Good for You”                

1,5 stokbrood met eigenzinnig beleg

(yoghurt, pesto, serrano ham, kruidenkaas, gerookte zalm           

Type X       Keizer – Bagel              

mix 3 keizerbroodjes en bagels p.p., klassiek en eigenzinnig         

beleg + ijsbergsla                                                                            

Type XI      Gemengde broodjes      

Assortiment van 7 mini broodjes: 1 sandwich, 1 ciabatta,

2 halve belegde broodjes, 1 tramazone ruit en 2 wraps

Type XII     Hartige wraps        

4  halve pittige wraps, 2 mini granenbroodjes

Type XIII    Broodmanden     

Mand gevuld met mini sandwiches en granenbroodjes, 6st/pers.

Verpakt in presentatiefolie                                                              

Type XIV    Italian Style     

4 granenbroodjes (Iris/Resto)

2 mini slaatjes in glas p.pers: - Napolitaanse Penne,

                                                                        - Fusilli met rivierkreeft,

                                                                        - Griekse feta-sla,

                                                                        - Niçoise (tonijn),

                                                                        - Ceasar-salad met oud Brugge               

Type XV    VIP – Lunch (min 10 pers.)        

2 granenbroodjes (Iris/Resto)

2 Signature Sushi op mini bordje met soja-pipetje

(zalm, tonijn, tempura garnaal)

1 hartige Blini (Noorse zalm, ham, gorgonzola)

1 mini salad in glas

Zoete afsluiter: Parijse macaron, 2 truffelkogels

Type XVI   Spanish Style (min 10 pers.)      

                     Degustatie 3 mini tortilla (tonijn, kruidenkaas, hummus)

                     Manchego en Chorizo knabbels

2 mini broodjes “Longo”

2 mini voorgerecht op bord: (Italiaanse ham met fruit, Blini met

Noorse zalm, witloofbootje met Oostendse garnalen, Cannelloni

van Pastrami en rucola, Speculoos macaron met eendenlever

Type XVII  Lunch buffet (min 30 pers.)  

Hapjes:  - 2 tramazone hapjes 

                                    - 2 wraps prikkers

                    Hartig: - 3 belegde broodjes (Iris/ Resto/ Longo/ Sandwich) 

                                  - 2 halve belegde broodjes

Zoet: - 1 mini nagerecht

                               - 2 truffelkogels        

€ 9,50

€10,55

€ 9,10

€ 9,10

€ 9,10

€ 9,10

€ 9,10

€ 6,70

€ 9,10

€ 9,10

€ 9,50

€ 9,10

€ 9,45/ pers.

€ 11,20

€ 19,20

€ 17,20

€ 15,85

QUICKLUNCHEN OP BORD

Quicklunch

Quicklunchen op bord

NOORS BORD

  • Noordzeegarnalen met notenolie

  • Blini met gerookte heilbot

  • ¼ gerookte forel

  • Witloofbootje met krab

  • Gerookte Noorse zalm

  • Rauwkost

  • Versierd eitje

  • Saus

  • Boter en broodjes (2)    

VEGETARISCH BORD

  • Wraps met wortelzalf

  • Wraps met pastinaak

  • Witloofbootje met pikante hummus en quinoa

  • Tomaat met hummus en koriander

  • Komkommer met tapenade van boschampignons

  • Rauwkost

  • Vinaigrette

  • Boter en broodjes (2)

   

KAASBORD

  • Selectie van Franse en Belgische kaas (200 gr)

  • Rauwkost

  • Druiven

  • Boter en broodjes (2)

     

BUDGET I

  • Meloenbootje met Coburgham

  • Perzik met pittige tonijnsla

  • Waaier van kip en ananas

  • Rauwkost

  • Aardappel en pastasla

  • Couscous met groentjes

  • Boter en broodjes (2)

BUDGET II

  • Ananas met rivierkreeft

  • Witloofbootje met grijze garnaal

  • Peer met kruidenkaas

  • Wraps met pittige pita

  • Rauwkost

  • Aardappel en pastasla

  • Versierd eitje

  • Boter en broodjes (2)

GEMENGD BORD I

  • Tomaat garnaal

  • Gekookte ham – aspergepunten

  • Perzik “Monaco”

  • Gebraad

  • Rosbief

  • Kipfilet met fruit

  • Pasta sla

  • Rauwkost

  • Versierd eitje 

  • Saus 

  • Boter en broodjes (2)

 

GEMEND BORD II

  • Tomaat grijze garnalen

  • Zalmmoot “Belle-Vue” 

  • Witloofbootje met krab

  • Blini met gerookte zalm

  • Honingham

  • Rundsgebraad

  • Gevogeltefilet gevuld met groentjes

  • Pasta sla

  • Rauwkost

  • Versierd eitje

  • Saus

  • Boter en broodjes (2)

GEMENGD BORD III

  • Tomaat met krab sla

  • Baby ananas met zeevruchten

  • Wijting terrine met kervel

  • Perzik “Monaco”

  • Italiaanse ham met meloen

  • Gebraad

  • Beauvoorde pastei

  • Aardappelsla

  • Rauwkost

  • Saus

  • Boter en broodjes (2)

ITALIAANS BORD

  • Bootje van Italiaanse ham en meloen

  • Tartaar van zalm “Carpaccio”

  • Mozzarella met kerstomaat en pesto

  • Pastrami rolletje met rucola

  • Fusilli met rivierkreeft   

  • Penne Napoli

  • Rauwkost

  • Saus

  • Boter en broodjes (2)

TAPAS BORD

  • Tortilla degustatie : - met kruidenkaas

                                         - met tonijn

  • Waaier van Manchego en pittige chorizo

  • Gevulde pepers en olijven

  • Tomatensla met ansjovis

  • Rauwkost

  • Aardappelsla met spek

  • Saus

  • Boter en broodjes (2)

 

DEGUSTATIE BORD

  • Slaatje met Oostendse garnalen

  • Blini met gerookte zalm

  • Witloofbootje met krab

  • Pastei van zeetong

  • Italiaanse ham met meloen

  • Hoorntje van eendenborst

  • Macaron met ganzenlever

  • Terrine van gevogelte

  • Pastasla

  • Rauwkost

  • Versierd eitje

  • Saus

  • Boter en broodjes (2)

“CANADIAN BEST"

  • Hele Canadese kreeft (600 gr)

  • Rauwkost

  • Versierd eitje

  • Saus

  • Boter en broodjes (2)

VERRASSINGSBORD

  • 3 vleesbereidingen

  • 3 visbereidingen

  • 1 kaasbereiding

  • Pastasla

  • Rauwkost

  • Eitje

  • Saus

  • Boter en broodjes

€ 22,25

€ 16,75

€ 18,90

€ 14,95

€ 19,10

€ 19,45

€ 24,00

€ 23,40

€ 19,25

€ 17,95

€ 28,25

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

( dagprijs)

€ 22,45

KOUDE BUFFETTEN

KoudeBuffetten

KOUD BUFFET 1

  • Tomaat met grijze garnalen

  • Coburgham met meloen

  • Perzik “Monaco”

  • Ardens gebraad

  • Rundsgebraad

  • Kipfilet

  • Aardappel- en pastasla

  • Rauwkost

  • Versierd eitje

  • Sausjes

  • Boter en broodjes

KOUD BUFFET 2

  • Cocktail met rivierkreeft en notenolie

  • Tomaat met grijze garnalen

  • Blini met gerookte zalm en –heilbot

  • Babyananas met zeevruchten

  • Verrassingspeer

  • Coburgham

  • Pastei van gevogelte met groentjes

  • Varkenshaas met fruit

  • Aardappel- en pastasla

  • Rauwkost

  • Versierd eitje

  • Sausjes

  • Boter en broodjes

KOUD BUFFET 3

  • Tomaat met grijze garnalen

  • Zalm "Belle-vue"

  • Noors rolletje

  • Pastei van zeetong

  • Perzik "Monaco"

  • Italiaanse ham met meloen

  • Ardens gebraad

  • Rosbief

  • Kipfilet

  • Aardappel- en pastasla

  • Rauwkost

  • Versierd eitje

  • Broodjes (2) en botertje

KOUD BUFFET 4

  • Tomaat met krabsla

  • Cocktail met rivierkreeft en notenolie

  • Blini met gerookte heilbot

  • Zalmpastei met amandel

  • Honingham

  • Beauvoorde pastei

  • Ardens gebraad

  • Pastabar: - Fusilli met komkommer

                 ​        - Napolitaanse Penne 

  • Rauwkost 

  • Versierd eitje

  • Sausjes

  • Boter en broodjes (2)

KOUD BUFFET 5

  • Slaatje van grijze garnalen en bieslook

  • Blini van gerookte zalm en –heilbot

  • Wijtingterrine met kervel

  • Zachte zalmpastei met amandel

  • Verrassingspeer

  • Honingham

  • Varkenshaas met fruit

  • Rundsgebraad

  • Aardappel- en pastasla

  • Rauwkost

  • Versierd eitje

  • Sausjes

  • Boter en broodjes

KOUD BUFFET 6

  • Tomaat met grijze garnalen

  • Zalm “Belle-vue”

  • Baby ananas met zeevruchten

  • Chaud-froid van wijting

  • Perzik “Monaco”

  • Italiaanse ham met meloen

  • Kipfilet met rode pesto

  • Eendenborsthoorntje

  • Aardappel- en pastasla

  • Rauwkost

  • Versierd eitje

  • Sausjes

  • Boter en broodjes

KOUD BUFFET 7 (Vanaf 60 personen)

  • Tomaat met grijze garnalen

  • Zalm “Belle-Vue”

  • Baby ananas met zeevruchten                          

  • Buche van gerookte heilbot en - zalm

  • Terrine van zeetong en prei

  • Symfonie van verrassingspeer en perzik “Monaco”

  • Soesje met gerookte zalmmousse

  • Honingham en Coburgham met meloen

  • Ardens en rundsgebraad

  • Pastei van gevogelte met groentjes

  • Pastabar: - Fusilli met rivierkreeft

                         - Penne Napoli met mozzarella

                         - Farfalle met kerrie

  • Rauwkost

  • Versierd eitje

  • Boter en broodjes

NOORS BUFFET

  • Cocktail van garnalen en rivierkreeft

  • Zalmpastei met amandel

  • Blini met gerookte heilbot

  • Noors rolletje

  • Witloofbootje met krab en groene appel

  • Fusilli met gerookte forel

  • Quinoa salade

  • Rauwkost

  • Versierd eitje

  • Sausjes

  • Boter en broodje

ITALIAANS BUFFET

  • Italiaanse ham met meloen

  • Vitello tonnato

  • Zachte zalmpastei met amandel

  • Cannelloni met pastrami en rucola

  • Blini met gorgonzola en notencrumble

  • Hoorntje met spianata en burrata​

  • Waaier met mozzarella tomaat en groene pesto

  • Pastabar : Penne Napoli en Strozapretti met zongedroogde tomaat

  • Rauwkost

  • Sausjes

  • Broodjes (2) en botertje

VEGETARISCH BUFFET

  • Tomaat met lentesla

  • Groenten “Sushi” met hummus

  • Gevulde champignon met tapenade van aubergine

  • Avocado met witloof en Granny Smith

  • Wraps met wortel en pastinaak zalf

  • Spitje met kerstomaat en tofu

  • Quinoa salade

  • Oosterse tabouleh

  • Rauwkost

  • Boter en broodjes (2)

TAPAS BUFFET

  • Tortilla degustatie met tonijn, kruidenkaas en hummus

  • Waaier van Manchego en Chorizo

  • Blini met gevulde paprika

  • Avocado met rivierkreeft

  • Catalaanse honingham

  • Cannelloni van zalm met limoenkaas

  • Saladbar: - Billy Rose salade

                         - aardappelsla met spekjes

  • Rauwkost

  • Mimosa eitje

  • Boter en broodjes (2)

KAAS BUFFET

 Selectie van minimum 8 soorten  Belgische en Franse kaas (240 gr)

  • Druiven

  • Rauwkost

  • Boter en broodjes (3)

KAAS EN CHARCUTERIE

  • Selectie van Minimum 6 soorten Belgische en Franse kazen (200 gr)

  • 3 soorten charcuterie: - Honing ham

                                               - Coburgham met meloen

                                               - Potjes vlees

                                               - Cannelloni van Pastrami met Gorgonzola

                                               - Beauvoorde pastei

  • Rauwkost

  • Druiven

  • Boter en broodjes (2)

SALADBAR BUFFET (min. 10 personen)

  • Fusilli met Schotse zalm

  • Salade Niçoise met tonijn

  • Huissla met kip en rozijnen

  • Napolitaanse Penne met ham

  • Griekse feta sla

  • Mozzarella met tomaat en rucola

  • Taboulé

  • “Billy Rose” salade

  • Boter en broodjes (2)

 

SALADBAR MET QUICHES

  •  Saladbar : - Penne Napoli

                           - Stropazetti met zontomaat

                           - Caesar salad met Oud Brugge

                           - Billy Rose salade

                           - Griekse Feta sla

  • 2 mini quiches p. p.: - Ham met prei

                                           - Witloof brie

                                           - Broccoli met paprika

                                           - Boschampignons gorgonzola

  • Boter en broodjes (2)

BREUGEL BUFFET I 

  • Ham met aspergepunten                                   

  • Coburgham met fruit                                        

  • Slaatje van Breughelkop                                  

  • Kipkap                                                              

  • Pastei in korstdeeg                                           

  • Ardens gebraad                                                 

  • Slaatje met appel, knolselder en pens              

  • Appelmoes                                                        

  • Aardappel- en rijstsla                                       

  • Rauwkost                                                          

  • Versierd eitje                                                    

  • Sausjes                                                              

  • Boter en broodjes (2)    

                                                      

BREUGEL BUFFET II   (Vanaf 40 personen)

  • Mosselsla met mosterd vinaigrette

  • Haring met kruidenkaas

  • Honingham

  • Coburgham met meloen

  • Slaatje met Breughelkop

  • Kipkap en kalfsbrood

  • Duo pastei in korstdeeg en Beauvoordepastei

  • Aardappel- en rijstsla

  • Versierd eitje

  • Rauwkost

  • Sausjes

  • Boter en broodjes                   

  • Warm : - ½ witte en ½ zwarte pens met appelmoes

                     - Waterzooi met boutjes

                    - Konijnenbout op “Grootmoeders wijze”

                    - Ribbetjes met Brabants bruintje

                    - Gevulde aardappel “Anna”

                    - Boter krieltjes

 

  • Optie: Nagerecht : - Breugheltaart

                                        - Mini glaasje met saffraanrijst en fruit

 

FINGERBUFFET I

  • Blini met keizergarnaal

  • Zachte pastei van 2 zalmen

  • Witloofbootje met krab en Granny Smith

  • Verrassingspeer

  • Gandaham met meloen

  • Kipfilet met rode pesto

  • Mozzarella sla met tomaat en rucola

  • Pasta buffet: Fusilli met rivierkreeft en Napolitaanse penne

  • Rauwkost

  • Sausjes

  • Boter en broodjes (2)

FINGERBUFFET II 

  • Slaatje met grijze garnalen en notenolie

  • Noors rolletje

  • Snoekbaars terrine met kervel

  • Blini met honingham

  • Perzik “Monaco”

  • Pastrami rolletje met rucola

  • Hoorntje van eendenborst

  • Saladbar :  - Stropazetti met kerstomaat

                           - Griekse feta sla

                           - Niçoise sla met tonijn

                           - Wortel-selder sla met kerrie

                           - Caesar salad met Oud Brugge

  • Saus

  • Boter en broodjes (2)

€ 23,65

€ 36,35

€ 32,60

€ 28,80

€ 33,60

€ 36,60

€ 37,80

€ 29,10

€ 26,80

€ 26,95

€ 29,35

€ 23,60

€ 27,80

€ 22,70

€ 25,20

€ 23,85

€ 40,05

€ 2,66

€ 2,10

€ 27,10

€ 32,20

Saladbar/Quiches

KOUD + WARM BUFFETTEN

Koud+warmbuffet
Shared Dinner

Barbecue

Voorgerechten

BBQ - I
  • Papillot met tilapia en fijne groentjes
  • Varkensspiesje (gemarineerd) - 80 gr.
  • Kalkoenbrochette met paprika - 80 gr.
  • Steack 100 gr.
  • Tex-mex spitjes (merguez en chipolata)
  • Saladbar (rauwkost, koude sausjes, boter)
  • Aardappel in de schil met kruidenboter
BBQ - II
  • Zalmpavé met spek
  • Buideltje met scampi en kerry
  • Gemarineerde kippenvleugeltjes
  • Rundsbrochette (60 gr.) met paprika
  • Kalkoenspitje gemarineerd in mosterd
  • Barbecueworst met tuinkruiden
  • Geglaceerde spare-ribs
  • Saladbar
  • Aardappelgratin
  • Warme sauzen: Provençaalse en peperroom
€19,15 p.p.
€22,60 p.p.

BUFFET I

  • Tomaat met grijze garnalen

  • Baby ananas met zeevruchten

  • Noors Zalmrolletje

  • Terrine van wijting en kervel

  • Coburgham met meloen

  • Pastei van gevogelte met groentjes

  • Aardappel- en pastasla

  • Rauwkost

  • Versierd eitje

  • Sausjes

  • Boter en broodjes (2)

  • Warm: - Tilapia met krokante groentjes in folie

                    - Varkenshaasje met Thierentynsaus

                    - Aardappelgratin

 

BUFFET II

  • Tomaat met grijze garnalen

  • Zalm “Belle-vue”

  • Blini met gerookte heilbot

  • Perzik “Monaco”

  • Honingham

  • Pastei in deegkorst

  • Aardappel- en pasta sla

  • Rauwkost

  • Versierd eitje

  • Sausjes

  • Boter en broodjes

  • Warm: - Kervelroom met kruidenkaas

                    - Scampi met prei en kerrie in folie

                    - Kalkoenspitje uit de Provence

                    - Krielaardappelen

 

BUFFET III

  • Cocktail met garnalen en notenolie

  • Zachte pastei met zalm en amandel

  • Avocado met rivierkreeft

  • Blini met gerookte heilbot en –zalm

  • Italiaanse ham met meloen

  • Cannelloni van pastrami en rucola

  • Aardappel- en pastasla

  • Rauwkost

  • Versierd eitje

  • Sausjes

  • Boter en broodjes

  • Warm:    - Fata van pangasiusrolletjes met kervelsaus

                       - Fata met snoekbaarsballetjes en kreeftsaus

                       - Ierse lamsstoofpot

                       - Haantje in wijn (boutjes)

                       - Krielaardappelen – dennenappeltjes

JET – SET FORMULE

 Ontvangst: - 2 koude hapjes (Krokante toast en Blini)

                    - 2 warme Provençaalse ovenpasteitjes         

 

Buffet: Voorgerechtenbuffet: - Slaatje met garnalen en notenolie

                                                  - Noors rolletje

                                                  - Witloofbootje met krab en Granny Smith

                                                  - Italiaanse ham met meloen

                                                  - Terrine van gevogelte met groentjes

                                                  - Fantasie van eendenborst

             Pasta- en saladbar: - Niçoise salade met tonijn

                                                - Tomaat-mozzarellasla met balsamico

                                                - Fusilli met rivierkreeft

                                                - Penne “Napoli”

                                                - Rauwkost

                                                - Sausjes

                                                - Boter en broodjes

               Warme gerechten: - 2 warme fata gerechtjes per pers.

                                               - zalm met fijne groentjes

                                               - Scampi met venkel en Granny Smith

                                               - Tilapia, prei en Noilly Prat

                                               - Waterzooi met kip en witloof

                                               - Penne Arabiata

               Nagerecht: - 2 Mini nagerechten

 

**  Fata: Individueel mini gerechtje verpakt in “fata-folie”

SHARED DINNER 

Formule waar het eten centraal tussen de gasten op tafel wordt geplaatst
(per 4 – 6 personen) met apart: de salads en smaakmakers

 

  • Centrale tray: - Noors zalmrolletje

                                - Witloofbootje met krab en groene appel

                                - “Rillette” van zalm en amandel

                                - Gandaham met meloen

                                - Cannelloni van pastrami met rucola

                                - Hoorntje van spinata-salami en burrata

                                - Tortilla met kruidenkaas 

  • Salads: - Griekse feta sla met tomaten

                     - Ceasar salad met Oud Brugge

                     - Stropazetti met pesto

                     - Tabouleh met tuinkruiden

  •  Smaakmakers: - Provençaalse olijven

                                   - Gegrilde groentesalade

                                   - Hummus

                                   - Zuiderse aubergine kaviaar

  •  Broodjes en boter

 

**  Indien gewenst kan het diner gepersonaliseerd worden met een eetbaar logo of foto

  

€ 38,45

€ 45,75

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

€ 49,70

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

€ 47,55

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

€ 31,75

NAGERECHTEN

Nagerechtn

“IN COUPE”

  • Chocoladeschuim 

  • Bavarois van aardbei / sinaas / passie

  • Condérijst of saffraanrijst

  • Verse fruitsla

  • Crème brûlée

  • Crème brûlée (brandend geserveerd) 

  • Mini nagerecht  

       Variatie : chocoladeschuim, fruitsla, crème brûlée, framboos, dessertrijst, …

IN PRONKGLAS

  • Amarulla (Melkchocolade, koffiebavarois, kahlua)  

  • Trio van chocolade 

  • Durbuy (wijnpeertje, witte chocolade, vanille)

  • Mandarin Royal (mandarijn, cointreau, chocolade)

  • Amaretto pannacotta met bosvruchten

  • Costa Rica (passievrucht, chocolade, tonkabonen)

  • Gourmand (passievrucht, praliné) 

  • Tiramisu « Classic »  

  • Caraïbe (chocolade, sinaas) 

  • Tiramisu met speculoos en vanillepeer 

GEBAK                             

  • Mini gebak: javanais, miserable, speculoos, duo chocolade, …

  • Pronkgebak : slagroom, boterroom, forêt noir 

  • Trio chocolade, Passion (karamelchocolade/passie), 

       Caraïbe (donkere chocolade/sinaas)

  • Karamel cups: Mini taartjes met karamel, chocolade vulling (rum, cointreau, …)

  • Macaron’s (chocolade, passie, speculoos, framboos)

  • Degustatie mini éclairs  (4 stuks/ 4  soorten) 

NAGERECHTEN OP BORD

  • Chocoladedegustatie (crèmeux van Haïti, bavarois van melk,

       witte, karamel en donkere chocolade

  • Nagerechten waaier (gebak, vers fruit, mini crème brûlée) 

  • Soepje van vers fruit met frambozensaus 

  • “Passion” (vanille, chocolade macaron, praline, passievrucht)

  • Panna cotta met rode vruchten

  • Chocoladepallet (chocolade in al zijn vormen en smaken: 

       Crèmeux, ijs, bavarois, truffel)

  • Caramelchocolade met crèmeux van passievrucht en mango 

  • Zoete zonde: karamellen, kogels, macarons, fruit, crèmeux limoen 

  • Champagne soepje met rode vruchten 

  • Panna cotta met mango en witte chocolade

  • Tiramisu binnenstebuiten met speculoos en vanillepeer 

IJSGEKOELDE NAGERECHTEN

  • IJssoufflé (mokka, fine champagne)

  • Nougatijs met frambozen saus

  • Amandelijs met bosvruchten coulis

  • IJstaart (smaak naar keuze)

  • Siberische omelette (vanille-ijs, meringue, fruit)

WARME NAGERECHTEN

  • Chocolade moelleux met vanille-ijs en rode vruchten

  • Warme appeltaart “Tatin” met kaneelijs 

NAGERECHTEN BUFFETTEN

  • Patisseriebuffet: diverse soorten gebak ( bavarois, semi-droog, gateaux )

  • Nagerechtenbuffet  (degustatie van 3 mini nagerechtjes in glas, ong. 18 soorten)

       

€ 3,60

€ 3,60

€ 3,85

€ 4,10

€ 3,65

€ 3,95

€ 2,10

€ 4,25

€ 4,25

€ 4,25

€ 4,25

€ 4,25

€ 4,25

€ 4,25

€ 4,25

€ 4,25

€ 4,25

€ 1,45

€ 5,20

€ 4,45

€ 1,25

€ 1,40

€ 4,95

€ 6,40

€ 6,15

€ 6,00

€ 6,40

€ 5,80

€ 7​,10

€ 5,95

€ 6,40

€ 6,95

€ 6,25

€ 6,25

€ 3,95

€ 4,85

€ 4,85

€ 4,85

€ 5,20

€ 6,45

€ 6,80

€ 5,85​

€ 6,30

BBQ

BBQ I:            

  • Gemarineerde varkensbrochette (80 gr)

  • Kippenboutje

  • Barbecue-worst met tuinkruiden (100 gr)

  • Gemarineerde spareribs 

  • Tex-mex spitje met chipolata en merguez

  • Salad bar:

    • Aardappelsla​

    • Penne Napoli

    • Rauwkost (4 soorten)

  • Koude sausjes

  • Boter en broodje

BBQ II: 

  • Papilotte met pangasius en fijne groentjes

  • Papilotte met pangasius en fijne groentjes

  • Kalkoenspitje met paprika (80 gr.)

  • Gemarineerde varkensbrochette “Western” (80 gr.)

  • Duo van merguez en chipolata

  • Steak met 3 pepers (100 gr.)

  • Oven aardappel “Anna” (bieslook)

  • Salad en pastabuffet: 

    • Parelcouscous met paprika tapenade

    • Farfalle met boontjes

    • Aardappelsla met erwtjes en parmezaan

    • Rauwkost (5 soorten)

  • Sausjes

  • Boter en broodje

BBQ III : 

  • Zalmpavé met spek

  • Scampi met prei en kerry in folie verpakt

  • Kippenvleugeltjes (2 p.p.)

  • Rundsspitje met paprika (60 gr.)

  • Kalkoenbrochette met mosterd marinade (60 gr.)

  • Barbecue worst met tuinkruiden

  • Gemarineerde spare-ribbs “Western”

  • Warme sauzen:   

    • Provençaalse groentensaus

    • Peperroom

  • Salad en pastabuffet: 

    • Parelcouscous met paprika tapenade

    • Farfalle met boontjes

    • Aardappelsla met erwtjes en parmezaan

    • Rauwkost (5 soorten)

  • Sausjes

  • Boter en broodje

BBQ IV : 

  • 3 visgerechtjes per persoon

    • Fata met kabeljauw, prei en zachte mosterd

    • Brochetje met scampi

    • Zalmhaasje met katenspek

  • Degustatie van vlees & gevogelte gerechtjes (3 per persoon)

    • Moelleux van varkenshaas

    • Rundsbrochet met mosterd

    • Kalkoenspitje met paprika

    • Eendenborstfilet met provençaalse kruiden

    • Griekse lams kefta

    • Gevogeltefilet met citroen

  • Salad en pastabuffet: 

    • Parelcouscous met paprika tapenade

    • Farfalle met boontjes

    • Aardappelsla met erwtjes en parmezaan

    • Rauwkost (5 soorten)

  • Sausjes

  • Boter en broodje

  • Aardappel in de schil met kruidenboter

BBQ V : Degustatie menu  

  • Apero:  - Kipvleugeltjes “Western”       (2 p.p.)

- Indische balletjes(2 p.p.)

  • Degustatie van visgerechtjes      (3 p.p.)

    • Scampi met rode pesto en paprika

    • St Jacobsnoot met prei en Vadauvan kruiden

    • Zalmhaasje met sesam

    • Wijting met venkel en saffraan in folie

    • Scampi met prei en kerry

  • Degustatie van vlees & gevogelte (mini brochetjes, 4 per persoon)

    • Griekse lams kefta

    • Pikant varkensspitje met gember

    • Rundsbrochetje met paprika

    • Kalkoen met mosterd op een stokje

    • Duo van chipolata en merguez

    • Kipfilet gemarineerd met citroen

    • Eendenborst met provençaalse kruiden

    • Steak met 3 pepers (75 gr.)

  • Salad en pastabuffet: 

    • Parelcouscous met paprika tapenade

    • Farfalle met boontjes

    • Aardappelsla met erwtjes en parmezaan

    • Rauwkost (5 soorten)

    • Sausjes

    • Boter en broodje

  • Warme bijgerechten: 

    • Ovenaardappel “Anna” (bieslook)

    • Boterkrieltjes met thym in folie

    • Provençaalse groentensaus

  • Sausjes

  • Boter en broodjes

BBQ VI : “ BBQ zonder vuur” :                                                                            

  • Bij deze formule wordt alles kant en klaar geleverd op het gewenste uur.

  • Er dient niet ter plaatse gebakken te worden!

  • Warme gerechten worden gepresenteerd in “Bain-marie”

  • Scampi met venkel, Granny Smith en zachte kerry in folie

  • Varkensbrochetje “Western” (70 gr)

  • Kalkoenspitje met paprika (70 gr)

  • Tex-mex brochette met chipolata en merguez (80 gr)

  • Salad en pastabuffet:  - Parelcouscous met paprika tapenade

                                         - Farfalle met boontjes

  • Aardappelsla met erwtjes en parmezaan

  • Rauwkost (5 soorten)

  • Sausjes

  • Boter en broodje

  • Idaho Retreat (gevulde ovenaardappel met cheddar)

OF

  • Ovenaardappel “Anna” (met bieslook)

 

 

Diversen

  • Vegetarische en vegan opties op aanvraag

  • Huur gas BBQ + gas  

Vegetarische en vegan opties op aanvraag

€ 28,15 p.p.

€ 34,95 p.p.

 

€ 41,05 p.p.

€ 40,75 p.p.

 € 48,30 p.p.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

€ 30,20 p.p.

€ 46,00/ st.

BBQ

BORRELHAPJES

Borrelhapjes
  • Koude borrelhapjes (verschillende soorten op krokante toasts.

       Het beleg en variatie wordt in functie van het aantal gespreid.)

  • Luxe koude borrelhapjes (Selectie koude borrelhapjes in lepel of vork)

  • Warme borrelhapjes (Provençaalse -, garnalen -, boeren pasteitjes, kiphapjes)            

  • Kaasstokjes (Blokjes versierde jonge Goudakaas)

  • Koude groenten (Keuze van 5 soorten rauwe groenten met dipsausen)

  • Mini blini prikker (Mousse van Noorse zalm, ham, gorgonzola, garnaal, eendenborst)

  • Fenergiek prikker (Beauvoorde kaas met Fenergiek op prikker met hartig garnituur)

  • Halve belegde broodjes (verschillende soorten beleg op halve mini pistolets en

       mini sandwiches. Deze variatie wordt in functie van het aantal gespreid.)

  • Tramezone prikker  (Italiaanse broodhapjes met kruidenkaas, gerookte zalm en

       gerookte ham, Fenergiek )                            ​

  • Mini soepje (warm of koud): - Koud : Gazpacho – Meloensoepje - Ayo Blanco

                                                       - Warm : broccoliroom –garnalenroom – pompoenroom

  • Mini koude voorgerechtjes (Gepresenteerd op mini bordjes)

       (Cannelloni van zalm, spitje met kerstomaat en mozzarella, witloofbootje met

       Oostendse garnalen, Blini met gorgonzola en noten crumble, …)

  • Mini slaatje in glas (Napolitaanse Penne, Fusilli rivierkreeft, Niçoise met tonijn

       Griekse feta, Caesar salad met Oud Brugge, ….)

  • Warme mini gerechtjes in Fata folie (Scampi met saffraan, Tilapia met fijne groentjes,

       chili con carné, Gentse waterzooi,…..)

  • Signature sushi op een mini bordje   

  • Kaasdip met rivierkreeft en bugles  

  • Tempurahapje met zoetzure dip (frituur) 

  • Pittige wraps prikker

  • Receptie broodjes “longo” (Gesloten broodjes +/- 5 cm met eigenwijs beleg)

SPAANS GETINTE HAPJES

  • Lepelhapjes 

  • Hartige tapa prikker  

  • Empanadilla (bladerdeeg gebakje   met zalm, chorizo, …) 

  • Manchego knabbels

  • Pittige olijven en chorizo  

  • Guacamole met tortilla chips 

  • Tortilla met tonijn, kruidenkaas, hummus  

ZOETE AFSLUITERS

  • Mini gebakjes 

  • Karamel cup 

  • Truffelkogel

  • Parijse macaron         

  • Mini éclairs  

  • Mini nagerechtjes 

 

€ 1,00

€ 1,15

€ 1,05

€ 1,00

€ 1,15

€ 1,25

€ 1,10

€ 1,25

€ 1,00

€ 1,30

€ 2,80

€ 2,40

€ 4,50

€ 3,50

€ 1,65

€ 1,25

€ 1,05

€ 1,15

€ 1,15

€ 1,10

€ 1,10

€ 1,35

€ 1,50

€ 1,50

€ 1,20

€ 1,80

€ 1,10

€ 1,15

€ 1,45

€ 1,20

€ 2,10

WARME KAART

Warme kaart
KOUDE VOORGERECHTEN
  • Panna cotta van geitenkaas, honing, notencrumble en krokant spek 

  • Noors degustatiebord:   - blini met gerookte heilbot 

                                                 - hoorntje van gerookte zalm

                                                 - fusilli met gerookte forel en komkommer

                                                 - bavarois van makreel

  • Carpaccio van tomaat met burrata, tuinkers, rivierkreeft en garnalen

  • Rundscarpaccio met mascarpone-truffelroom en parmezaan

  • Italiaanse ham met seizoensfruit 

  • Graved lax met limoen, komkommer en pompelmoes

  • Anti pasto bord:   - Italiaanse ham met meloen

                                      - cannelloni van pastrami met rucola

                                      - Penne slaatje “Napoli”

                                      - hoorntje van spianata met burrata

  • Vitello tonato met strozapretti en pesto

  • Degustatie van zalm:   - tataki met sesam 

                                             - tartaar met limoen

                                             - zachte zalmpastei met amandelen

                                             - blini met schotse zalm

  • Trio van garnaal: - slaatje met notenolie en bieslook

                                    - kroketje uit de oven in filodeeg (warm)

                                    - bavarois kogels met keizergarnaal

  • Rundscarpaccio op zn Grieks

  • Crèmeux van bloemkool met rivierkreeft en garnalen

  • Bloem van mozzarella met tomaat, balsamico en rucola

  • Gerookte schotse zalm met avocado-witloof salade

 
SOEPEN          
  • Tomatenroom met courgetteblokjes of balletjes

  • Agnes Sorel (kip, champignon)

  • Aspergeroom

  • Pompoenroom met gruyère

  • St. Germain (erwtensoep met spekjes)

  • Lente – groentesoep met waterkers 

  • Italiaanse groenten – tomatensoep 

  • “Vichyssoise” (prei) met garnalen

  • Velouté van boschampignons

  • Bloemkoolroom met spekreepjes 

  • Bisque van garnalen

  • Gele paprikasoep met courgetteblokjes

  • Toscaanse tomatensoep met mascarpone 

  • Velouté van rivierkreeft met venkel 

  • Rode bietensoep met koolrabi  

  • Velouté van groene asperges met honingham

  • Witloofroom met Tripple Leffe 

  • Verloren groentesoep met gekarameliseerd witloof

  • Bouillon van boschampignons met Madeira en tortelloni 

  • Thai Red Curry met sojascheuten

  • Kruidige gele paprikasoep met courgetteblokjes

  • Bloemkool-broccoli velouté met amandelschilfers

  • Kerryroom met fijne groentjes 

  • Velouté van rivierkreeft met kerry en cognac  

 
WARME VOORGERECHTEN
  • Krokantje van wijting, zalm en spinazie in filodeeg 

  • Scampi met 2 prei’s en kerry in bamboe

  • Ravioli van Noordzeekrab met saffraansaus in folie verpakt 

  • Garnaalkroketje uit de oven in filodeeg, tomatensla 

  • Warme gazpacho met kerry, scampi en parelcouscous

  • Wijtingchips met Granny Smith dip

  • Oud Brugge kroketje met witloof en Breydelham, jonge sla 

  • Sint Jacobsnootjes met gesmolten groentjes, Noilly Pratt saus

  • Coulibiac van zalm met spinazie (bladerdeeg) 

  • Scampi “Ras-el-hanouth” met parelcouscous in folie​

  • Scharrolletjes met oude mosterd in folie verpakt

  • Scampi met gesmolten venkel en Granny Smith

  • "Bouillabaisse" met pangasius en keizergarnaal

 * Voorgerechten zijn vergezeld van een broodje en botertje

 

HOOFDGERECHTEN :

* zijn vergezeld van een aardappelbereiding, rijst of pasta

       VLEES
  • Varkenshaas « Harlekijn » (2 sauzen), pepersaus en Blackwell

       met groene boontjes en witloof

  • Orloff gratin met varkenshaas, Oud Bruggekaas en honingham, erwtjes 

  • Varkenshaas “Moelleux” (licht gerookt), marktgroentjes

  • Speenvarkenfilet met Thierentijnsaus en marktgroentjes

  • Varkenshaasje gemarineerd in kriekbier met appeltjes en noordkrieken

  • Varkenshaas met Westmallebier, witloof en wijnpeertjes

  • Stoofpotje van varkensvlees "Stroganoff" met paprika en champignons

  • Lamsstoofpotje "Dublin"

  • Lamsfilet met prei en champignon verpakt in bladerdeeg, groene boontjes 

  • Ossobuco met linguini

  • Kalfsschenkel op grootmoeders wijze

  • Kalfsrollade met parmaham, gorgonzola, ovengroentjes en gevulde champignon

  • Kalfsfilet met Archiducsaus, groene boontjes en oventomaat 

  • Kalfsrollade met mozzarella en rauwe ham, tomatensaus, linguini

  • Kalfsblanquette op "grootmoeders wijze"

       GEVOGELTE 
  • Eendenborst met pepersaus en geroosterde groenten

  • Eendenborst met portsaus, appel-veenbes, witloof 

  • Parelhoenborst met cranberry en zachte wildsaus (appel, wijnpeer) 

  • Parelhoenborst gevuld met groentjes, dragonsaus, boontjes, oventomaat 

  • Parelhoenborst “Brabançonne” (witloof, appel-veenbes, knolselderpuree)

  • Saltimbocca van parelhoen met appel-veenbes, rode kool en cidersaus

  • "Kerstroullade" met kalkoen, portosaus, witloof en wijnpeertjes

  • Kalkoenspitjes uit de Provence (3 spitjes 60 gr., Provençaalse groentesaus)

  • Kalkoenrollade gevuld met groentjes en marktgarnituur

  • Gevogeltefilet “Rode Pesto”, zuiderse groenten, dragonsaus

  • Stoofpotje van gevogeltefilet met sancerre en krokante groentjes,

       peterselieaardappelen

  • Gentse waterzooi met krieltjes  

  • Kippenbout gestoofd in Viognierwijn met champignons en spekreepjes  

  • Kampenhoutse waterzooi met kip en witloofkroketje

  • Haantje in wijn met "Coq-au-vin kroketje"

       VIS
  • Kabeljauw met tomatenschubben, gesmolten prei en witloof 

  • Kabeljauw met kruidenkorst, tagliatelle, prei-witloof en

       zachte mosterdsaus

  • Zalmpavé uit de oven met jardinière saus

  • Vissersbord met zalm, wijting, scharrolletje en groentenstaafjes

       en kervelsaus

  • Duo van wijting:  - gevuld met krokante groentjes 

                                    - wijtingchips met bieslooksaus

  • Duo van wijting en pangasius met zachte kreeftsaus

  • Pangasius rolletjes met scampi, Ostendaisesaus

       (mossel en champignon)

 

€ 11,15

€ 13,70

€ 12,85

€ 16,25

€ 11,10

€ 12,35

€ 11,55

€ 10,95

€ 19,10

€ 15,60

€ 17,05

€ 12,50

€   9,90

€ 12,80

€   3,00

€   3,25

€   3,00

€   3,00

€   3,00

€   3,10

€   3,00

€   4,00

€   3,10

€   3,00

€   7,50

€   3,00

€   3,00

€   4,00

€   3,10

€   3,55

€   3,00

€   3,10

€   3,70

€   3,10

€   3,10

€   3,10

€   3,10

€   4,00

€ 17,75

€ 12,85

€ 14,80

€ 11,30

€ 14,05

€ 17,65

€ 10,05

€ 20,40

€ 13,65

€ 15,45

€ 12,75

€ 15,05

€ 13,20

€ 19,50

€ 16,70

€ 19,65

€ 21,85

€ 16,80

€ 19,35

€ 18,35

€ 23,05

€ 27,20

€ 25,10

€ 26,35

€ 23,10

€ 22,40

€ 18,25

€ 20,45

€ 22,75

€ 23,35

€ 21,90

€ 21,95

€ 23,60

€ 23,20

€ 20,20

€ 16,15

€ 19,95

€ 19,40

€ 17,80

€ 15,80

€ 16,90

€ 16,50

€ 18,30

€ dagprijs

€      "

€      "

€      "

€      "

€      "

€      "

€      "

bottom of page