Feesten, huwelijken, ... , op afspraak
LIJST Particulieren
BROODLUNCHEN
Type I Open broodjes
Acht halve belegde broodjes (kleine pistolets)
Type II Open luxe broodjes
Acht halve belegde broodjes (kleine pistolets-sandwich)
(Ander beleg, mooiere afwerking)
Type III Hartige sandwiches
7 zachte mini sandwiches met sla, tomaat
Type IV Iris
6 mini granen broodjes (klassiek beleg)
Type V Longo
6 rechthoekige granenbroodjes met eigenwijs beleg
Type VI Resto
6 belegde broodjes met Italiaans getint beleg
Type VII Piccolini
5 mini piccolo met sla en tomaat en klassiek beleg
Type VIII Stokbrood - Budget
Wit en bruin stokbrood (1.5 p.p.), klassiek beleg
Type IX “Good for You”
1,5 stokbrood met eigenzinnig beleg
(yoghurt, pesto, serrano ham, kruidenkaas, gerookte zalm
Type X Keizer – Bagel
mix 3 keizerbroodjes en bagels p.p., klassiek en eigenzinnig
beleg + ijsbergsla
Type XI Gemengde broodjes
Assortiment van 7 mini broodjes: 1 sandwich, 1 ciabatta,
2 halve belegde broodjes, 1 tramazone ruit en 2 wraps
Type XII Hartige wraps
4 halve pittige wraps, 2 mini granenbroodjes
Type XIII Broodmanden
Mand gevuld met mini sandwiches en granenbroodjes, 6st/pers.
Verpakt in presentatiefolie
Type XIV Italian Style
4 granenbroodjes (Iris/Resto)
2 mini slaatjes in glas p.pers: - Napolitaanse Penne,
- Fusilli met rivierkreeft,
- Griekse feta-sla,
- Niçoise (tonijn),
- Ceasar-salad met oud Brugge
Type XV VIP – Lunch (min 10 pers.)
2 granenbroodjes (Iris/Resto)
2 Signature Sushi op mini bordje met soja-pipetje
(zalm, tonijn, tempura garnaal)
1 hartige Blini (Noorse zalm, ham, gorgonzola)
1 mini salad in glas
Zoete afsluiter: Parijse macaron, 2 truffelkogels
Type XVI Spanish Style (min 10 pers.)
Degustatie 3 mini tortilla (tonijn, kruidenkaas, hummus)
Manchego en Chorizo knabbels
2 mini broodjes “Longo”
2 mini voorgerecht op bord: (Italiaanse ham met fruit, Blini met
Noorse zalm, witloofbootje met Oostendse garnalen, Cannelloni
van Pastrami en rucola, Speculoos macaron met eendenlever
Type XVII Lunch buffet (min 30 pers.)
Hapjes: - 2 tramazone hapjes
- 2 wraps prikkers
Hartig: - 3 belegde broodjes (Iris/ Resto/ Longo/ Sandwich)
- 2 halve belegde broodjes
Zoet: - 1 mini nagerecht
- 2 truffelkogels
€ 9,50
€10,55
€ 9,10
€ 9,10
€ 9,10
€ 9,10
€ 9,10
€ 6,70
€ 9,10
€ 9,10
€ 9,50
€ 9,10
€ 9,45/ pers.
€ 11,20
€ 19,20
€ 17,20
€ 15,85
QUICKLUNCHEN OP BORD
Quicklunchen op bord
NOORS BORD
-
Noordzeegarnalen met notenolie
-
Blini met gerookte heilbot
-
¼ gerookte forel
-
Witloofbootje met krab
-
Gerookte Noorse zalm
-
Rauwkost
-
Versierd eitje
-
Saus
-
Boter en broodjes (2)
VEGETARISCH BORD
-
Wraps met wortelzalf
-
Wraps met pastinaak
-
Witloofbootje met pikante hummus en quinoa
-
Tomaat met hummus en koriander
-
Komkommer met tapenade van boschampignons
-
Rauwkost
-
Vinaigrette
-
Boter en broodjes (2)
KAASBORD
-
Selectie van Franse en Belgische kaas (200 gr)
-
Rauwkost
-
Druiven
-
Boter en broodjes (2)
BUDGET I
-
Meloenbootje met Coburgham
-
Perzik met pittige tonijnsla
-
Waaier van kip en ananas
-
Rauwkost
-
Aardappel en pastasla
-
Couscous met groentjes
-
Boter en broodjes (2)
BUDGET II
-
Ananas met rivierkreeft
-
Witloofbootje met grijze garnaal
-
Peer met kruidenkaas
-
Wraps met pittige pita
-
Rauwkost
-
Aardappel en pastasla
-
Versierd eitje
-
Boter en broodjes (2)
GEMENGD BORD I
-
Tomaat garnaal
-
Gekookte ham – aspergepunten
-
Perzik “Monaco”
-
Gebraad
-
Rosbief
-
Kipfilet met fruit
-
Pasta sla
-
Rauwkost
-
Versierd eitje
-
Saus
-
Boter en broodjes (2)
GEMEND BORD II
-
Tomaat grijze garnalen
-
Zalmmoot “Belle-Vue”
-
Witloofbootje met krab
-
Blini met gerookte zalm
-
Honingham
-
Rundsgebraad
-
Gevogeltefilet gevuld met groentjes
-
Pasta sla
-
Rauwkost
-
Versierd eitje
-
Saus
-
Boter en broodjes (2)
GEMENGD BORD III
-
Tomaat met krab sla
-
Baby ananas met zeevruchten
-
Wijting terrine met kervel
-
Perzik “Monaco”
-
Italiaanse ham met meloen
-
Gebraad
-
Beauvoorde pastei
-
Aardappelsla
-
Rauwkost
-
Saus
-
Boter en broodjes (2)
ITALIAANS BORD
-
Bootje van Italiaanse ham en meloen
-
Tartaar van zalm “Carpaccio”
-
Mozzarella met kerstomaat en pesto
-
Pastrami rolletje met rucola
-
Fusilli met rivierkreeft
-
Penne Napoli
-
Rauwkost
-
Saus
-
Boter en broodjes (2)
TAPAS BORD
-
Tortilla degustatie : - met kruidenkaas
- met tonijn
-
Waaier van Manchego en pittige chorizo
-
Gevulde pepers en olijven
-
Tomatensla met ansjovis
-
Rauwkost
-
Aardappelsla met spek
-
Saus
-
Boter en broodjes (2)
DEGUSTATIE BORD
-
Slaatje met Oostendse garnalen
-
Blini met gerookte zalm
-
Witloofbootje met krab
-
Pastei van zeetong
-
Italiaanse ham met meloen
-
Hoorntje van eendenborst
-
Macaron met ganzenlever
-
Terrine van gevogelte
-
Pastasla
-
Rauwkost
-
Versierd eitje
-
Saus
-
Boter en broodjes (2)
“CANADIAN BEST"
-
Hele Canadese kreeft (600 gr)
-
Rauwkost
-
Versierd eitje
-
Saus
-
Boter en broodjes (2)
VERRASSINGSBORD
-
3 vleesbereidingen
-
3 visbereidingen
-
1 kaasbereiding
-
Pastasla
-
Rauwkost
-
Eitje
-
Saus
-
Boter en broodjes
€ 22,25
€ 16,75
€ 18,90
€ 14,95
€ 19,10
€ 19,45
€ 24,00
€ 23,40
€ 19,25
€ 17,95
€ 28,25
( dagprijs)
€ 22,45
KOUDE BUFFETTEN
KOUD BUFFET 1
-
Tomaat met grijze garnalen
-
Coburgham met meloen
-
Perzik “Monaco”
-
Ardens gebraad
-
Rundsgebraad
-
Kipfilet
-
Aardappel- en pastasla
-
Rauwkost
-
Versierd eitje
-
Sausjes
-
Boter en broodjes
KOUD BUFFET 2
-
Cocktail met rivierkreeft en notenolie
-
Tomaat met grijze garnalen
-
Blini met gerookte zalm en –heilbot
-
Babyananas met zeevruchten
-
Verrassingspeer
-
Coburgham
-
Pastei van gevogelte met groentjes
-
Varkenshaas met fruit
-
Aardappel- en pastasla
-
Rauwkost
-
Versierd eitje
-
Sausjes
-
Boter en broodjes
KOUD BUFFET 3
-
Tomaat met grijze garnalen
-
Zalm "Belle-vue"
-
Noors rolletje
-
Pastei van zeetong
-
Perzik "Monaco"
-
Italiaanse ham met meloen
-
Ardens gebraad
-
Rosbief
-
Kipfilet
-
Aardappel- en pastasla
-
Rauwkost
-
Versierd eitje
-
Broodjes (2) en botertje
KOUD BUFFET 4
-
Tomaat met krabsla
-
Cocktail met rivierkreeft en notenolie
-
Blini met gerookte heilbot
-
Zalmpastei met amandel
-
Honingham
-
Beauvoorde pastei
-
Ardens gebraad
-
Pastabar: - Fusilli met komkommer
- Napolitaanse Penne
-
Rauwkost
-
Versierd eitje
-
Sausjes
-
Boter en broodjes (2)
KOUD BUFFET 5
-
Slaatje van grijze garnalen en bieslook
-
Blini van gerookte zalm en –heilbot
-
Wijtingterrine met kervel
-
Zachte zalmpastei met amandel
-
Verrassingspeer
-
Honingham
-
Varkenshaas met fruit
-
Rundsgebraad
-
Aardappel- en pastasla
-
Rauwkost
-
Versierd eitje
-
Sausjes
-
Boter en broodjes
KOUD BUFFET 6
-
Tomaat met grijze garnalen
-
Zalm “Belle-vue”
-
Baby ananas met zeevruchten
-
Chaud-froid van wijting
-
Perzik “Monaco”
-
Italiaanse ham met meloen
-
Kipfilet met rode pesto
-
Eendenborsthoorntje
-
Aardappel- en pastasla
-
Rauwkost
-
Versierd eitje
-
Sausjes
-
Boter en broodjes
KOUD BUFFET 7 (Vanaf 60 personen)
-
Tomaat met grijze garnalen
-
Zalm “Belle-Vue”
-
Baby ananas met zeevruchten
-
Buche van gerookte heilbot en - zalm
-
Terrine van zeetong en prei
-
Symfonie van verrassingspeer en perzik “Monaco”
-
Soesje met gerookte zalmmousse
-
Honingham en Coburgham met meloen
-
Ardens en rundsgebraad
-
Pastei van gevogelte met groentjes
-
Pastabar: - Fusilli met rivierkreeft
- Penne Napoli met mozzarella
- Farfalle met kerrie
-
Rauwkost
-
Versierd eitje
-
Boter en broodjes
NOORS BUFFET
-
Cocktail van garnalen en rivierkreeft
-
Zalmpastei met amandel
-
Blini met gerookte heilbot
-
Noors rolletje
-
Witloofbootje met krab en groene appel
-
Fusilli met gerookte forel
-
Quinoa salade
-
Rauwkost
-
Versierd eitje
-
Sausjes
-
Boter en broodje
ITALIAANS BUFFET
-
Italiaanse ham met meloen
-
Vitello tonnato
-
Zachte zalmpastei met amandel
-
Cannelloni met pastrami en rucola
-
Blini met gorgonzola en notencrumble
-
Hoorntje met spianata en burrata
-
Waaier met mozzarella tomaat en groene pesto
-
Pastabar : Penne Napoli en Strozapretti met zongedroogde tomaat
-
Rauwkost
-
Sausjes
-
Broodjes (2) en botertje
VEGETARISCH BUFFET
-
Tomaat met lentesla
-
Groenten “Sushi” met hummus
-
Gevulde champignon met tapenade van aubergine
-
Avocado met witloof en Granny Smith
-
Wraps met wortel en pastinaak zalf
-
Spitje met kerstomaat en tofu
-
Quinoa salade
-
Oosterse tabouleh
-
Rauwkost
-
Boter en broodjes (2)
TAPAS BUFFET
-
Tortilla degustatie met tonijn, kruidenkaas en hummus
-
Waaier van Manchego en Chorizo
-
Blini met gevulde paprika
-
Avocado met rivierkreeft
-
Catalaanse honingham
-
Cannelloni van zalm met limoenkaas
-
Saladbar: - Billy Rose salade
- aardappelsla met spekjes
-
Rauwkost
-
Mimosa eitje
-
Boter en broodjes (2)
KAAS BUFFET
Selectie van minimum 8 soorten Belgische en Franse kaas (240 gr)
-
Druiven
-
Rauwkost
-
Boter en broodjes (3)
KAAS EN CHARCUTERIE
-
Selectie van Minimum 6 soorten Belgische en Franse kazen (200 gr)
-
3 soorten charcuterie: - Honing ham
- Coburgham met meloen
- Potjes vlees
- Cannelloni van Pastrami met Gorgonzola
- Beauvoorde pastei
-
Rauwkost
-
Druiven
-
Boter en broodjes (2)
SALADBAR BUFFET (min. 10 personen)
-
Fusilli met Schotse zalm
-
Salade Niçoise met tonijn
-
Huissla met kip en rozijnen
-
Napolitaanse Penne met ham
-
Griekse feta sla
-
Mozzarella met tomaat en rucola
-
Taboulé
-
“Billy Rose” salade
-
Boter en broodjes (2)
SALADBAR MET QUICHES
-
Saladbar : - Penne Napoli
- Stropazetti met zontomaat
- Caesar salad met Oud Brugge
- Billy Rose salade
- Griekse Feta sla
-
2 mini quiches p. p.: - Ham met prei
- Witloof brie
- Broccoli met paprika
- Boschampignons gorgonzola
-
Boter en broodjes (2)
BREUGEL BUFFET I
-
Ham met aspergepunten
-
Coburgham met fruit
-
Slaatje van Breughelkop
-
Kipkap
-
Pastei in korstdeeg
-
Ardens gebraad
-
Slaatje met appel, knolselder en pens
-
Appelmoes
-
Aardappel- en rijstsla
-
Rauwkost
-
Versierd eitje
-
Sausjes
-
Boter en broodjes (2)
BREUGEL BUFFET II (Vanaf 40 personen)
-
Mosselsla met mosterd vinaigrette
-
Haring met kruidenkaas
-
Honingham
-
Coburgham met meloen
-
Slaatje met Breughelkop
-
Kipkap en kalfsbrood
-
Duo pastei in korstdeeg en Beauvoordepastei
-
Aardappel- en rijstsla
-
Versierd eitje
-
Rauwkost
-
Sausjes
-
Boter en broodjes
-
Warm : - ½ witte en ½ zwarte pens met appelmoes
- Waterzooi met boutjes
- Konijnenbout op “Grootmoeders wijze”
- Ribbetjes met Brabants bruintje
- Gevulde aardappel “Anna”
- Boter krieltjes
-
Optie: Nagerecht : - Breugheltaart
- Mini glaasje met saffraanrijst en fruit
FINGERBUFFET I
-
Blini met keizergarnaal
-
Zachte pastei van 2 zalmen
-
Witloofbootje met krab en Granny Smith
-
Verrassingspeer
-
Gandaham met meloen
-
Kipfilet met rode pesto
-
Mozzarella sla met tomaat en rucola
-
Pasta buffet: Fusilli met rivierkreeft en Napolitaanse penne
-
Rauwkost
-
Sausjes
-
Boter en broodjes (2)
FINGERBUFFET II
-
Slaatje met grijze garnalen en notenolie
-
Noors rolletje
-
Snoekbaars terrine met kervel
-
Blini met honingham
-
Perzik “Monaco”
-
Pastrami rolletje met rucola
-
Hoorntje van eendenborst
-
Saladbar : - Stropazetti met kerstomaat
- Griekse feta sla
- Niçoise sla met tonijn
- Wortel-selder sla met kerrie
- Caesar salad met Oud Brugge
-
Saus
-
Boter en broodjes (2)
€ 23,65
€ 36,35
€ 32,60
€ 28,80
€ 33,60
€ 36,60
€ 37,80
€ 29,10
€ 26,80
€ 26,95
€ 29,35
€ 23,60
€ 27,80
€ 22,70
€ 25,20
€ 23,85
€ 40,05
€ 2,66
€ 2,10
€ 27,10
€ 32,20
KOUD + WARM BUFFETTEN
Barbecue
Voorgerechten
BBQ - I
-
Papillot met tilapia en fijne groentjes
-
Varkensspiesje (gemarineerd) - 80 gr.
-
Kalkoenbrochette met paprika - 80 gr.
-
Steack 100 gr.
-
Tex-mex spitjes (merguez en chipolata)
-
Saladbar (rauwkost, koude sausjes, boter)
-
Aardappel in de schil met kruidenboter
BBQ - II
-
Zalmpavé met spek
-
Buideltje met scampi en kerry
-
Gemarineerde kippenvleugeltjes
-
Rundsbrochette (60 gr.) met paprika
-
Kalkoenspitje gemarineerd in mosterd
-
Barbecueworst met tuinkruiden
-
Geglaceerde spare-ribs
-
Saladbar
-
Aardappelgratin
-
Warme sauzen: Provençaalse en peperroom
€19,15 p.p.
€22,60 p.p.
BUFFET I
-
Tomaat met grijze garnalen
-
Baby ananas met zeevruchten
-
Noors Zalmrolletje
-
Terrine van wijting en kervel
-
Coburgham met meloen
-
Pastei van gevogelte met groentjes
-
Aardappel- en pastasla
-
Rauwkost
-
Versierd eitje
-
Sausjes
-
Boter en broodjes (2)
-
Warm: - Tilapia met krokante groentjes in folie
- Varkenshaasje met Thierentynsaus
- Aardappelgratin
BUFFET II
-
Tomaat met grijze garnalen
-
Zalm “Belle-vue”
-
Blini met gerookte heilbot
-
Perzik “Monaco”
-
Honingham
-
Pastei in deegkorst
-
Aardappel- en pasta sla
-
Rauwkost
-
Versierd eitje
-
Sausjes
-
Boter en broodjes
-
Warm: - Kervelroom met kruidenkaas
- Scampi met prei en kerrie in folie
- Kalkoenspitje uit de Provence
- Krielaardappelen
BUFFET III
-
Cocktail met garnalen en notenolie
-
Zachte pastei met zalm en amandel
-
Avocado met rivierkreeft
-
Blini met gerookte heilbot en –zalm
-
Italiaanse ham met meloen
-
Cannelloni van pastrami en rucola
-
Aardappel- en pastasla
-
Rauwkost
-
Versierd eitje
-
Sausjes
-
Boter en broodjes
-
Warm: - Fata van pangasiusrolletjes met kervelsaus
- Fata met snoekbaarsballetjes en kreeftsaus
- Ierse lamsstoofpot
- Haantje in wijn (boutjes)
- Krielaardappelen – dennenappeltjes
JET – SET FORMULE
Ontvangst: - 2 koude hapjes (Krokante toast en Blini)
- 2 warme Provençaalse ovenpasteitjes
Buffet: Voorgerechtenbuffet: - Slaatje met garnalen en notenolie
- Noors rolletje
- Witloofbootje met krab en Granny Smith
- Italiaanse ham met meloen
- Terrine van gevogelte met groentjes
- Fantasie van eendenborst
Pasta- en saladbar: - Niçoise salade met tonijn
- Tomaat-mozzarellasla met balsamico
- Fusilli met rivierkreeft
- Penne “Napoli”
- Rauwkost
- Sausjes
- Boter en broodjes
Warme gerechten: - 2 warme fata gerechtjes per pers.
- zalm met fijne groentjes
- Scampi met venkel en Granny Smith
- Tilapia, prei en Noilly Prat
- Waterzooi met kip en witloof
- Penne Arabiata
Nagerecht: - 2 Mini nagerechten
** Fata: Individueel mini gerechtje verpakt in “fata-folie”
SHARED DINNER
Formule waar het eten centraal tussen de gasten op tafel wordt geplaatst
(per 4 – 6 personen) met apart: de salads en smaakmakers
-
Centrale tray: - Noors zalmrolletje
- Witloofbootje met krab en groene appel
- “Rillette” van zalm en amandel
- Gandaham met meloen
- Cannelloni van pastrami met rucola
- Hoorntje van spinata-salami en burrata
- Tortilla met kruidenkaas
-
Salads: - Griekse feta sla met tomaten
- Ceasar salad met Oud Brugge
- Stropazetti met pesto
- Tabouleh met tuinkruiden
-
Smaakmakers: - Provençaalse olijven
- Gegrilde groentesalade
- Hummus
- Zuiderse aubergine kaviaar
-
Broodjes en boter
** Indien gewenst kan het diner gepersonaliseerd worden met een eetbaar logo of foto
€ 38,45
€ 45,75
€ 49,70
€ 47,55
€ 31,75
NAGERECHTEN
“IN COUPE”
-
Chocoladeschuim
-
Bavarois van aardbei / sinaas / passie
-
Condérijst of saffraanrijst
-
Verse fruitsla
-
Crème brûlée
-
Crème brûlée (brandend geserveerd)
-
Mini nagerecht
Variatie : chocoladeschuim, fruitsla, crème brûlée, framboos, dessertrijst, …
IN PRONKGLAS
-
Amarulla (Melkchocolade, koffiebavarois, kahlua)
-
Trio van chocolade
-
Durbuy (wijnpeertje, witte chocolade, vanille)
-
Mandarin Royal (mandarijn, cointreau, chocolade)
-
Amaretto pannacotta met bosvruchten
-
Costa Rica (passievrucht, chocolade, tonkabonen)
-
Gourmand (passievrucht, praliné)
-
Tiramisu « Classic »
-
Caraïbe (chocolade, sinaas)
-
Tiramisu met speculoos en vanillepeer
GEBAK
-
Mini gebak: javanais, miserable, speculoos, duo chocolade, …
-
Pronkgebak : slagroom, boterroom, forêt noir
-
Trio chocolade, Passion (karamelchocolade/passie),
Caraïbe (donkere chocolade/sinaas)
-
Karamel cups: Mini taartjes met karamel, chocolade vulling (rum, cointreau, …)
-
Macaron’s (chocolade, passie, speculoos, framboos)
-
Degustatie mini éclairs (4 stuks/ 4 soorten)
NAGERECHTEN OP BORD
-
Chocoladedegustatie (crèmeux van Haïti, bavarois van melk,
witte, karamel en donkere chocolade
-
Nagerechten waaier (gebak, vers fruit, mini crème brûlée)
-
Soepje van vers fruit met frambozensaus
-
“Passion” (vanille, chocolade macaron, praline, passievrucht)
-
Panna cotta met rode vruchten
-
Chocoladepallet (chocolade in al zijn vormen en smaken:
Crèmeux, ijs, bavarois, truffel)
-
Caramelchocolade met crèmeux van passievrucht en mango
-
Zoete zonde: karamellen, kogels, macarons, fruit, crèmeux limoen
-
Champagne soepje met rode vruchten
-
Panna cotta met mango en witte chocolade
-
Tiramisu binnenstebuiten met speculoos en vanillepeer
IJSGEKOELDE NAGERECHTEN
-
IJssoufflé (mokka, fine champagne)
-
Nougatijs met frambozen saus
-
Amandelijs met bosvruchten coulis
-
IJstaart (smaak naar keuze)
-
Siberische omelette (vanille-ijs, meringue, fruit)
WARME NAGERECHTEN
-
Chocolade moelleux met vanille-ijs en rode vruchten
-
Warme appeltaart “Tatin” met kaneelijs
NAGERECHTEN BUFFETTEN
-
Patisseriebuffet: diverse soorten gebak ( bavarois, semi-droog, gateaux )
-
Nagerechtenbuffet (degustatie van 3 mini nagerechtjes in glas, ong. 18 soorten)
€ 3,60
€ 3,60
€ 3,85
€ 4,10
€ 3,65
€ 3,95
€ 2,10
€ 4,25
€ 4,25
€ 4,25
€ 4,25
€ 4,25
€ 4,25
€ 4,25
€ 4,25
€ 4,25
€ 4,25
€ 1,45
€ 5,20
€ 4,45
€ 1,25
€ 1,40
€ 4,95
€ 6,40
€ 6,15
€ 6,00
€ 6,40
€ 5,80
€ 7,10
€ 5,95
€ 6,40
€ 6,95
€ 6,25
€ 6,25
€ 3,95
€ 4,85
€ 4,85
€ 4,85
€ 5,20
€ 6,45
€ 6,80
€ 5,85
€ 6,30
BBQ
BBQ I:
-
Gemarineerde varkensbrochette (80 gr)
-
Kippenboutje
-
Barbecue-worst met tuinkruiden (100 gr)
-
Gemarineerde spareribs
-
Tex-mex spitje met chipolata en merguez
-
Salad bar:
-
Aardappelsla
-
Penne Napoli
-
Rauwkost (4 soorten)
-
-
Koude sausjes
-
Boter en broodje
BBQ II:
-
Papilotte met pangasius en fijne groentjes
-
Papilotte met pangasius en fijne groentjes
-
Kalkoenspitje met paprika (80 gr.)
-
Gemarineerde varkensbrochette “Western” (80 gr.)
-
Duo van merguez en chipolata
-
Steak met 3 pepers (100 gr.)
-
Oven aardappel “Anna” (bieslook)
-
Salad en pastabuffet:
-
Parelcouscous met paprika tapenade
-
Farfalle met boontjes
-
Aardappelsla met erwtjes en parmezaan
-
Rauwkost (5 soorten)
-
-
Sausjes
-
Boter en broodje
BBQ III :
-
Zalmpavé met spek
-
Scampi met prei en kerry in folie verpakt
-
Kippenvleugeltjes (2 p.p.)
-
Rundsspitje met paprika (60 gr.)
-
Kalkoenbrochette met mosterd marinade (60 gr.)
-
Barbecue worst met tuinkruiden
-
Gemarineerde spare-ribbs “Western”
-
Warme sauzen:
-
Provençaalse groentensaus
-
Peperroom
-
-
Salad en pastabuffet:
-
Parelcouscous met paprika tapenade
-
Farfalle met boontjes
-
Aardappelsla met erwtjes en parmezaan
-
Rauwkost (5 soorten)
-
-
Sausjes
-
Boter en broodje
BBQ IV :
-
3 visgerechtjes per persoon
-
Fata met kabeljauw, prei en zachte mosterd
-
Brochetje met scampi
-
Zalmhaasje met katenspek
-
-
Degustatie van vlees & gevogelte gerechtjes (3 per persoon)
-
Moelleux van varkenshaas
-
Rundsbrochet met mosterd
-
Kalkoenspitje met paprika
-
Eendenborstfilet met provençaalse kruiden
-
Griekse lams kefta
-
Gevogeltefilet met citroen
-
-
Salad en pastabuffet:
-
Parelcouscous met paprika tapenade
-
Farfalle met boontjes
-
Aardappelsla met erwtjes en parmezaan
-
Rauwkost (5 soorten)
-
-
Sausjes
-
Boter en broodje
-
Aardappel in de schil met kruidenboter
BBQ V : Degustatie menu
-
Apero: - Kipvleugeltjes “Western” (2 p.p.)
- Indische balletjes(2 p.p.)
-
Degustatie van visgerechtjes (3 p.p.)
-
Scampi met rode pesto en paprika
-
St Jacobsnoot met prei en Vadauvan kruiden
-
Zalmhaasje met sesam
-
Wijting met venkel en saffraan in folie
-
Scampi met prei en kerry
-
-
Degustatie van vlees & gevogelte (mini brochetjes, 4 per persoon)
-
Griekse lams kefta
-
Pikant varkensspitje met gember
-
Rundsbrochetje met paprika
-
Kalkoen met mosterd op een stokje
-
Duo van chipolata en merguez
-
Kipfilet gemarineerd met citroen
-
Eendenborst met provençaalse kruiden
-
Steak met 3 pepers (75 gr.)
-
-
Salad en pastabuffet:
-
Parelcouscous met paprika tapenade
-
Farfalle met boontjes
-
Aardappelsla met erwtjes en parmezaan
-
Rauwkost (5 soorten)
-
Sausjes
-
Boter en broodje
-
-
Warme bijgerechten:
-
Ovenaardappel “Anna” (bieslook)
-
Boterkrieltjes met thym in folie
-
Provençaalse groentensaus
-
-
Sausjes
-
Boter en broodjes
BBQ VI : “ BBQ zonder vuur” :
-
Bij deze formule wordt alles kant en klaar geleverd op het gewenste uur.
-
Er dient niet ter plaatse gebakken te worden!
-
Warme gerechten worden gepresenteerd in “Bain-marie”
-
Scampi met venkel, Granny Smith en zachte kerry in folie
-
Varkensbrochetje “Western” (70 gr)
-
Kalkoenspitje met paprika (70 gr)
-
Tex-mex brochette met chipolata en merguez (80 gr)
-
Salad en pastabuffet: - Parelcouscous met paprika tapenade
- Farfalle met boontjes
-
Aardappelsla met erwtjes en parmezaan
-
Rauwkost (5 soorten)
-
Sausjes
-
Boter en broodje
-
Idaho Retreat (gevulde ovenaardappel met cheddar)
OF
-
Ovenaardappel “Anna” (met bieslook)
Diversen
-
Vegetarische en vegan opties op aanvraag
-
Huur gas BBQ + gas
Vegetarische en vegan opties op aanvraag
€ 28,15 p.p.
€ 34,95 p.p.
€ 41,05 p.p.
€ 40,75 p.p.
€ 48,30 p.p.
€ 30,20 p.p.
€ 46,00/ st.
BORRELHAPJES
-
Koude borrelhapjes (verschillende soorten op krokante toasts.
Het beleg en variatie wordt in functie van het aantal gespreid.)
-
Luxe koude borrelhapjes (Selectie koude borrelhapjes in lepel of vork)
-
Warme borrelhapjes (Provençaalse -, garnalen -, boeren pasteitjes, kiphapjes)
-
Kaasstokjes (Blokjes versierde jonge Goudakaas)
-
Koude groenten (Keuze van 5 soorten rauwe groenten met dipsausen)
-
Mini blini prikker (Mousse van Noorse zalm, ham, gorgonzola, garnaal, eendenborst)
-
Fenergiek prikker (Beauvoorde kaas met Fenergiek op prikker met hartig garnituur)
-
Halve belegde broodjes (verschillende soorten beleg op halve mini pistolets en
mini sandwiches. Deze variatie wordt in functie van het aantal gespreid.)
-
Tramezone prikker (Italiaanse broodhapjes met kruidenkaas, gerookte zalm en
gerookte ham, Fenergiek )
-
Mini soepje (warm of koud): - Koud : Gazpacho – Meloensoepje - Ayo Blanco
- Warm : broccoliroom –garnalenroom – pompoenroom
-
Mini koude voorgerechtjes (Gepresenteerd op mini bordjes)
(Cannelloni van zalm, spitje met kerstomaat en mozzarella, witloofbootje met
Oostendse garnalen, Blini met gorgonzola en noten crumble, …)
-
Mini slaatje in glas (Napolitaanse Penne, Fusilli rivierkreeft, Niçoise met tonijn
Griekse feta, Caesar salad met Oud Brugge, ….)
-
Warme mini gerechtjes in Fata folie (Scampi met saffraan, Tilapia met fijne groentjes,
chili con carné, Gentse waterzooi,…..)
-
Signature sushi op een mini bordje
-
Kaasdip met rivierkreeft en bugles
-
Tempurahapje met zoetzure dip (frituur)
-
Pittige wraps prikker
SPAANS GETINTE HAPJES
-
Lepelhapjes
-
Hartige tapa prikker
-
Empanadilla (bladerdeeg gebakje met zalm, chorizo, …)
-
Manchego knabbels
-
Pittige olijven en chorizo
-
Guacamole met tortilla chips
-
Tortilla met tonijn, kruidenkaas, hummus
ZOETE AFSLUITERS
-
Mini gebakjes
-
Karamel cup
-
Truffelkogel
-
Parijse macaron
-
Mini éclairs
-
Mini nagerechtjes
€ 1,05
€ 1,25
€ 1,15
€ 1,05
€ 1,35
€ 1,20
€ 1,10
€ 1,25
€ 1,20
€ 1,45
€ 3,05
€ 2,65
€ 4,85
€ 3,60
€ 1,75
€ 1,30
€ 1,15
€ 1,15
€ 1,10
€ 1,10
€ 1,35
€ 1,50
€ 1,50
€ 1,20
€ 1,80
€ 1,10
€ 1,15
€ 1,45
€ 1,20
€ 2,10
WARME KAART
KOUDE VOORGERECHTEN
-
Panna cotta van geitenkaas, honing, notencrumble en krokant spek
-
Noors degustatiebord: - blini met gerookte heilbot
- hoorntje van gerookte zalm
- fusilli met gerookte forel en komkommer
- bavarois van makreel
-
Carpaccio van tomaat met burrata, tuinkers, rivierkreeft en garnalen
-
Rundscarpaccio met mascarpone-truffelroom en parmezaan
-
Italiaanse ham met seizoensfruit
-
Graved lax met limoen, komkommer en pompelmoes
-
Anti pasto bord: - Italiaanse ham met meloen
- cannelloni van pastrami met rucola
- Penne slaatje “Napoli”
- hoorntje van spianata met burrata
-
Vitello tonato met strozapretti en pesto
-
Degustatie van zalm: - tataki met sesam
- tartaar met limoen
- zachte zalmpastei met amandelen
- blini met schotse zalm
-
Trio van garnaal: - slaatje met notenolie en bieslook
- kroketje uit de oven in filodeeg (warm)
- bavarois kogels met keizergarnaal
-
Rundscarpaccio op zn Grieks
-
Crèmeux van bloemkool met rivierkreeft en garnalen
-
Bloem van mozzarella met tomaat, balsamico en rucola
-
Gerookte schotse zalm met avocado-witloof salade
SOEPEN
-
Tomatenroom met courgetteblokjes of balletjes
-
Agnes Sorel (kip, champignon)
-
Aspergeroom
-
Pompoenroom met gruyère
-
St. Germain (erwtensoep met spekjes)
-
Lente – groentesoep met waterkers
-
Italiaanse groenten – tomatensoep
-
“Vichyssoise” (prei) met garnalen
-
Velouté van boschampignons
-
Bloemkoolroom met spekreepjes
-
Bisque van garnalen
-
Gele paprikasoep met courgetteblokjes
-
Toscaanse tomatensoep met mascarpone
-
Velouté van rivierkreeft met venkel
-
Rode bietensoep met koolrabi
-
Velouté van groene asperges met honingham
-
Witloofroom met Tripple Leffe
-
Verloren groentesoep met gekarameliseerd witloof
-
Bouillon van boschampignons met Madeira en tortelloni
-
Thai Red Curry met sojascheuten
-
Kruidige gele paprikasoep met courgetteblokjes
-
Bloemkool-broccoli velouté met amandelschilfers
-
Kerryroom met fijne groentjes
-
Velouté van rivierkreeft met kerry en cognac
WARME VOORGERECHTEN
-
Krokantje van wijting, zalm en spinazie in filodeeg
-
Scampi met 2 prei’s en kerry in bamboe
-
Ravioli van Noordzeekrab met saffraansaus in folie verpakt
-
Garnaalkroketje uit de oven in filodeeg, tomatensla
-
Warme gazpacho met kerry, scampi en parelcouscous
-
Wijtingchips met Granny Smith dip
-
Oud Brugge kroketje met witloof en Breydelham, jonge sla
-
Sint Jacobsnootjes met gesmolten groentjes, Noilly Pratt saus
-
Coulibiac van zalm met spinazie (bladerdeeg)
-
Scampi “Ras-el-hanouth” met parelcouscous in folie
-
Scharrolletjes met oude mosterd in folie verpakt
-
Scampi met gesmolten venkel en Granny Smith
-
"Bouillabaisse" met pangasius en keizergarnaal
* Voorgerechten zijn vergezeld van een broodje en botertje
HOOFDGERECHTEN :
* zijn vergezeld van een aardappelbereiding, rijst of pasta
VLEES
-
Varkenshaas « Harlekijn » (2 sauzen), pepersaus en Blackwell
met groene boontjes en witloof
-
Orloff gratin met varkenshaas, Oud Bruggekaas en honingham, erwtjes
-
Varkenshaas “Moelleux” (licht gerookt), marktgroentjes
-
Speenvarkenfilet met Thierentijnsaus en marktgroentjes
-
Varkenshaasje gemarineerd in kriekbier met appeltjes en noordkrieken
-
Varkenshaas met Westmallebier, witloof en wijnpeertjes
-
Stoofpotje van varkensvlees "Stroganoff" met paprika en champignons
-
Lamsstoofpotje "Dublin"
-
Lamsfilet met prei en champignon verpakt in bladerdeeg, groene boontjes
-
Ossobuco met linguini
-
Kalfsschenkel op grootmoeders wijze
-
Kalfsrollade met parmaham, gorgonzola, ovengroentjes en gevulde champignon
-
Kalfsfilet met Archiducsaus, groene boontjes en oventomaat
-
Kalfsrollade met mozzarella en rauwe ham, tomatensaus, linguini
-
Kalfsblanquette op "grootmoeders wijze"
GEVOGELTE
-
Eendenborst met pepersaus en geroosterde groenten
-
Eendenborst met portsaus, appel-veenbes, witloof
-
Parelhoenborst met cranberry en zachte wildsaus (appel, wijnpeer)
-
Parelhoenborst gevuld met groentjes, dragonsaus, boontjes, oventomaat
-
Parelhoenborst “Brabançonne” (witloof, appel-veenbes, knolselderpuree)
-
Saltimbocca van parelhoen met appel-veenbes, rode kool en cidersaus
-
"Kerstroullade" met kalkoen, portosaus, witloof en wijnpeertjes
-
Kalkoenspitjes uit de Provence (3 spitjes 60 gr., Provençaalse groentesaus)
-
Kalkoenrollade gevuld met groentjes en marktgarnituur
-
Gevogeltefilet “Rode Pesto”, zuiderse groenten, dragonsaus
-
Stoofpotje van gevogeltefilet met sancerre en krokante groentjes,
peterselieaardappelen
-
Gentse waterzooi met krieltjes
-
Kippenbout gestoofd in Viognierwijn met champignons en spekreepjes
-
Kampenhoutse waterzooi met kip en witloofkroketje
-
Haantje in wijn met "Coq-au-vin kroketje"
VIS
-
Kabeljauw met tomatenschubben, gesmolten prei en witloof
-
Kabeljauw met kruidenkorst, tagliatelle, prei-witloof en
zachte mosterdsaus
-
Zalmpavé uit de oven met jardinière saus
-
Vissersbord met zalm, wijting, scharrolletje en groentenstaafjes
en kervelsaus
-
Duo van wijting: - gevuld met krokante groentjes
- wijtingchips met bieslooksaus
-
Duo van wijting en pangasius met zachte kreeftsaus
-
Pangasius rolletjes met scampi, Ostendaisesaus
(mossel en champignon)
€ 11,15
€ 13,70
€ 12,85
€ 16,25
€ 11,10
€ 12,35
€ 11,55
€ 10,95
€ 19,10
€ 15,60
€ 17,05
€ 12,50
€ 9,90
€ 12,80
€ 3,00
€ 3,25
€ 3,00
€ 3,00
€ 3,00
€ 3,10
€ 3,00
€ 4,00
€ 3,10
€ 3,00
€ 7,50
€ 3,00
€ 3,00
€ 4,00
€ 3,10
€ 3,55
€ 3,00
€ 3,10
€ 3,70
€ 3,10
€ 3,10
€ 3,10
€ 3,10
€ 4,00
€ 17,75
€ 12,85
€ 14,80
€ 11,30
€ 14,05
€ 17,65
€ 10,05
€ 20,40
€ 13,65
€ 15,45
€ 12,75
€ 15,05
€ 13,20
€ 19,50
€ 16,70
€ 19,65
€ 21,85
€ 16,80
€ 19,35
€ 18,35
€ 23,05
€ 27,20
€ 25,10
€ 26,35
€ 23,10
€ 22,40
€ 18,25
€ 20,45
€ 22,75
€ 23,35
€ 21,90
€ 21,95
€ 23,60
€ 23,20
€ 20,20
€ 16,15
€ 19,95
€ 19,40
€ 17,80
€ 15,80
€ 16,90
€ 16,50
€ 18,30
€ dagprijs
€ "
€ "
€ "
€ "
€ "
€ "
€ "